Spark rimmar på Ark och 9 andra ord

Vi har hittat 9 Svenska ord som rimmar på Spark. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Spark

Spark uttalas fonetiskt: spar:k

Ordförklaring - Spark

Det att ge en stöt med foten

Spark Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Spark

  1. Ark
  2. Bark
  3. Knark
  4. Kvark
  5. Mark
  6. Park
  7. Futhark
  8. Monark
  9. Patriark

Julrim för Spark

Min kära underbara lilla mor du orkar inte längre som du tror jag hoppas du piken förstår när du sparken av mig i rumpan får

Rättelse(sista raden): När du dig fram, med denna ska ta1

En helt fantastisk manick In sweden we call it a kick

Hej och hå, kicka på! Genom snö och is ekipaget gå! Både nyttigt och mycket roligt, pass på för tvärstopp om det blir lite soligt!

Detta är ett bra fortskaffningsmedel och ingen bensin ska köpas för sedel! Man åker på den utan hjul och när man åker, har man kul!

Visa alla (10) julrim för Spark

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Spark? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 9 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Knark bäst som rim ord för Spark?