Present- och julrim för Spark - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Spark julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Min kära underbara lilla mor du orkar inte längre som du tror jag hoppas du piken förstår när du sparken av mig i rumpan får


Rättelse(sista raden): När du dig fram, med denna ska ta1


En helt fantastisk manick In sweden we call it a kick


Hej och hå, kicka på! Genom snö och is ekipaget gå! Både nyttigt och mycket roligt, pass på för tvärstopp om det blir lite soligt!


Detta är ett bra fortskaffningsmedel och ingen bensin ska köpas för sedel! Man åker på den utan hjul och när man åker, har man kul!


tänk så bra att ingen störa fast man själv så bra kan höra ingen annan hör ett dugg när du kör med denna plugg


Med denna klapp som blir din, är det bara att sparka loss och plugga in.


Du blir aldrig för stor för dockor, slår tio gånger om ett par sockor. Sandra ger dig humor och galet i kubik, passar säkert dig och all övrig publik!


Här kommer en annan variant, visar olika former på en klant!


Vansinne men gud så kul får du även efter jul


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Spark? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.