Kvark rimmar på Ark och 9 andra ord

Vi har hittat 9 Svenska ord som rimmar på Kvark. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

Fonetiskt uttal av Kvark

Kvark uttalas fonetiskt: kvar:k

Ordförklaring - Kvark

En av de mest grundläggande elementarpartikel/elementarpartiklarna; partiklarna påverkas av stark kärnkraft, har elektrisk laddning -1/3 eller +2/3 (motsvarande antipartiklar har motsatta tecken på laddningarna) och en färgladdning samt förekommer alltid i kombinationer som utåt sett saknar färgladdning

Kvark Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kvark

  1. Ark
  2. Bark
  3. Knark
  4. Mark
  5. Park
  6. Spark
  7. Futhark
  8. Monark
  9. Patriark

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kvark? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 9 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Patriark bäst som rim ord för Kvark?