Äntligen rimmar på Egentligen och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Äntligen. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Äntligen

Äntligen uttalas fonetiskt: ²ẹn:tligen

Ordförklaring - Äntligen

Uttrycker glatt att väntan på någonting är slut

Äntligen Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Äntligen

  1. Egentligen
  2. Offentligen
  3. Väsentligen

Julrim för Äntligen

När dimmorna lättat och gått upp i rök, är du alert för promenader och julstök ! Det enda som osar är maten i ditt kök !


Med hjälp av dessa fina tips blir det säkert plötsligt, vips fart på Lars, det lär ej dröja förr'n han ses i stugan röja.


Jag menar inte att du har tummen mitt i hand, men goda råd är bra ibland. Lars jag vill ju bara vara snäll, God Jul önskar Ethel


Nu är det äntligen dags att ni skall få någon slags silverfärgad sak som ni kan blänga på och gamla videon slänga


Kära Peter här får du nånting spännande och nytt för det gamla har jag åt dig bytt. En vara som du har glädje i många år från din älskare du får.


Visa alla (60) julrim för Äntligen

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Äntligen? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Egentligen bäst som rim ord för Äntligen?