Present- och julrim för Äntligen - Sida 1 av 4

Här hittar du vår samling av färdiga Äntligen julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

När dimmorna lättat och gått upp i rök, är du alert för promenader och julstök ! Det enda som osar är maten i ditt kök !


Med hjälp av dessa fina tips blir det säkert plötsligt, vips fart på Lars, det lär ej dröja förr'n han ses i stugan röja.


Jag menar inte att du har tummen mitt i hand, men goda råd är bra ibland. Lars jag vill ju bara vara snäll, God Jul önskar Ethel


Nu är det äntligen dags att ni skall få någon slags silverfärgad sak som ni kan blänga på och gamla videon slänga


Kära Peter här får du nånting spännande och nytt för det gamla har jag åt dig bytt. En vara som du har glädje i många år från din älskare du får.


Tänk vad snabbt tiden går. Med den här, kan du se hela nästa år.


Här kan du öva dig att sjunga. Och inte på att gunga. En microfin du håller i handen. Men du kan inte använda det på stranden. För det förstörs av sanden.


Nu kommer vi snart få höra ett tjut, när du ser vad som i paketet tittar ut. Det är något som du länge har önskat dig, och nu ska du få det utav mig!


Hoppets tid är inte förbi, för se vad tomten har hittat i Nissarnas snickeri! Nu kan äntligen Jonathan ta ett glädjeskutt för hans väntan har fått ett lyckligt "slutt"


Här är din egen plats för kommunikation, där du står som ägande person.


Nu skall det äntligen bli av, jag just dig en egen e-mail adress gav!


Äntligen har jag funnit det bästa för Klara här kan du hitta massor att laga visst är det kul att vid spisen experimentera med denna kan du nu prova mycket mera!


Nu skall du äntligen pappa bli och jobb har du fått men det är ju tji när man inte har något att på sig ta men lugn bara lugn, jag det ordna ska!


Äntligen få göra något tillsamman inte bara sköta barn och damma något festligt ska det nu bli kan skapa lite nostalgi då det blir bara vi.


Här ska köpas gator och hus, i fängelset hamnar du om du gjort bus, strykjärn eller galje, välj din markör, betala skatt man också bör


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Äntligen? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.