Egentligen rimmar på Äntligen och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Egentligen. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Egentligen

Egentligen uttalas fonetiskt: ejẹn:tligen

Ordförklaring - Egentligen

Anger att något gäller med större sanning enligt gällande definitioner och regler, fast att något annat också gäller enligt tillfälligt förändrade regler eller mindre formellt regelverk

Egentligen Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Egentligen

  1. Äntligen
  2. Offentligen
  3. Väsentligen

Julrim för Egentligen

Du blev dragen på din "födelseda", ändrad till julen,det är väl bra? Men nu efter jul blir det nya mål, det kommer att bli jättemånga hål.


Mycket gör man numera med el, och köra den här kan inte va fel, allt kan den klara med glans, och alls inga hål sen fanns.


Denna klapp för att jag retas lite vill, hoppas nu att inte adrenalinet rinner till.


En klassiker får du här av mig Jag tror faktiskt inte du kan säga nej Tillbaka till 60-talet vi går Du blir nostalgisk när musiken dig når


Alla säkert "Pretty woman" minns, synd bara att han inte längre bland oss finns


Visa alla (59) julrim för Egentligen

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Egentligen? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Väsentligen bäst som rim ord för Egentligen?