Visp rimmar på risp och 1 andra ord

Vi har hittat 1 Svenska ord som rimmar på Visp. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Visp

Visp uttalas fonetiskt: vis:p

Ordförklaring - Visp

Köksredskap som används för att blanda in luftbubbla/luftbubblor i en vätska eller en vätskerik råvara, framför allt inom matlagning

Visp Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Visp

  1. risp

Julrim för Visp

Härmed kan du ställa till en faslig röra om du vill.

Med denna som ni av Alfred fått fixas faktiskt mycket gott!

Denna funkar vad jag vet för båd' sås och pannkakssmet Även grädde och marsán fixar klappen under gran Finfördelar ej den gör, snarare den endast rör

Trasigt blir det först med den här, den trasslar till både ägg och bär. Men du brukar vara bra på att laga - Ingen vid bordet brukar klaga!

Sätt nu lite rotation i köket ! Du slipper från det värsta böket, med att fördubbla en viss volym. Kraft från turbiner är kutym !!

Visa alla (17) julrim för Visp

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Visp? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 1 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar risp bäst som rim ord för Visp?