Julrim för Visp - Sida 1 av 2

Härmed kan du ställa till en faslig röra om du vill.


Med denna som ni av Alfred fått fixas faktiskt mycket gott!


Denna funkar vad jag vet för båd' sås och pannkakssmet Även grädde och marsán fixar klappen under gran Finfördelar ej den gör, snarare den endast rör


Trasigt blir det först med den här, den trasslar till både ägg och bär. Men du brukar vara bra på att laga - Ingen vid bordet brukar klaga!


Sätt nu lite rotation i köket ! Du slipper från det värsta böket, med att fördubbla en viss volym. Kraft från turbiner är kutym !!


Med denna kan du göra (mat)rätt, något uppblåsbart har till dess halva namnet gett. Används för att lufta och mixa när du i köket dona och trixa.


Inget rör och inget skaka, vips gör du en juldagskaka!


I köket Du trivs med att syssla då kan du med denna pyssla koppla den till el är inte helt fel


Till dottern som älskar att baka, mamma kommer och smakar. För hjälp utav denna du säkert får, fort det kommer nu att gå.


Här behöver du inte göra mycket för den har själv det rätta knycket! Resultatet blir riktigt slätt och för dig blir det ganska lätt!


På denna uppfinning var det värt att vänta. Mycket smidigare än Volvo Penta.


Kanske är den lite knepig i starten, men efter ett par så går det nog av bara farten.


Nu kan du också låtsas vara mästerkock, bränner dig inte, men ger såsen en chock.


Här får du några tillbehör i glad och vacker julkulör De i ditt kök nog passar bra så använd genast dem idag Om resultatet blir en kaka hoppas jag att jag får smaka


Kaffe och mjölk är en tråkig grej, därför har jag fixat denna hära till dej Vispa vispa mjölken opp, så blir det till en roligare koppBidra med ditt julrim

Skicka in hela ditt julrim som en kommentar - så andra får ta del av hur du rimmade på Visp!