Tilda rimmar på Bilda och 10 andra ord

Vi har hittat 10 Svenska ord som rimmar på Tilda. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Tilda

Ett kvinnonamn

Tilda Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Tilda

  1. Bilda
  2. Hilda
  3. milda
  4. skilda
  5. spillda
  6. vilda
  7. Botilda
  8. förspillda
  9. förvilda
  10. Matilda

Julrim för Tilda

Nu får du göra som mamma, men inte använda samma. Du får egna färger av Inger till både mun och finger.


Tilda du älskar att måla dig och därför har jag valt just detta till dig Jag tror inte alls du kommer bli ful och jag är övertygad om att du kommer ha kul


Dessa djur kan vara stora starka o vilda men här kommer en storlek som passar Tilda, som snällt följer efter när du rultar på i lagom takt, du som nyss lärt dig gå.


Nu när julen är så nära, vill vi lysa upp vardagen för våra kära Tänd ett ljus och låt det brinna, så kommer julen aldrig försvinna.


Det här är ett förträffligt band, som man kan ha omkring sin hand, men då blir det nog lite fel, den passar bäst kring annan del!


Visa alla (14) julrim för Tilda

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Tilda? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 10 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar förspillda bäst som rim ord för Tilda?