Present- och julrim för Tilda - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Tilda julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Nu får du göra som mamma, men inte använda samma. Du får egna färger av Inger till både mun och finger.


Tilda du älskar att måla dig och därför har jag valt just detta till dig Jag tror inte alls du kommer bli ful och jag är övertygad om att du kommer ha kul


Dessa djur kan vara stora starka o vilda men här kommer en storlek som passar Tilda, som snällt följer efter när du rultar på i lagom takt, du som nyss lärt dig gå.


Nu när julen är så nära, vill vi lysa upp vardagen för våra kära Tänd ett ljus och låt det brinna, så kommer julen aldrig försvinna.


Det här är ett förträffligt band, som man kan ha omkring sin hand, men då blir det nog lite fel, den passar bäst kring annan del!


Hoppas du på mig tänker, när du kroppen din skänker, detta lyxiga paket, att avnjuta i ensamhet


olika saker önskas till jul, både fina åsså nån ful. vet ej vad du tycker om den här, kanske något sånär. Jag tror att den ska passa till dej, min lilla favorit tjej


med detta kan du sitta länge och pula Det gäller att trä på en och annan kula Det tycker du säkert blir jätteskoj Det går som en dans för dig. Ojojoj!


Blingbling du gillar, mer får du här, ifrån mamma och Robban det är!


Här får du utav oss en sak som kan tweakas, det är inte nu bara tvätt som kan vikas.


Om denna klapp tar liten plats eller ej Det är en sak helt beroende på Dej Den vikes ihop så snart Du tömt densamma Hoppas den passar hälsar Robban o Mamma


Fälls ihop när du den inte behöver, så du plats och utrymme över.


Här kan du skapa din kreation, att sedan läggas på denna tron. Den är av ömtåligt slag så ta det varsamt säger jag.


Slut med torra kulor i skålen, nu fixas de smarrigaste målen ! Ofelia och Tilda sniffar oset, detta blir det allra godaste moset !!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Tilda? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.