Svensk rimmar på Vrensk och 2 andra ord

Vi har hittat 2 Svenska ord som rimmar på Svensk. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Svensk

Svensk uttalas fonetiskt: sven:sk

Ordförklaring - Svensk

Som rör landet sverige, dess största språk svenska eller dess befolkning svenskar

Svensk Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Svensk

  1. Vrensk
  2. Smolensk

Julrim för Svensk

Unna dig en kväll med en filt Du gillar nog inte när de skjuter vilt Den här är av mer lugn karaktär Hoppas att du inte sett den här


Med den här får du full kontroll på banditer, mördare och troll!


Äkta svenskt med blåbär blandat har Din Petra åt Dig morfar handlat


En bisyssla har gett bra resultat, här mixad med nallebjörnens mat ! Naturen har jobbat fram en produkt, som samsas väl med skogens frukt !


USA är det förlovade land men kan det saknas nåt ibland en gyllene sträng på skinkan kan minna om vad på ett svenskt julbord står att finna.


Visa alla (47) julrim för Svensk

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Svensk? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 2 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Vrensk bäst som rim ord för Svensk?