Present- och julrim för Svensk - Sida 1 av 4

Här hittar du vår samling av färdiga Svensk julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Unna dig en kväll med en filt Du gillar nog inte när de skjuter vilt Den här är av mer lugn karaktär Hoppas att du inte sett den här


Med den här får du full kontroll på banditer, mördare och troll!


Äkta svenskt med blåbär blandat har Din Petra åt Dig morfar handlat


En bisyssla har gett bra resultat, här mixad med nallebjörnens mat ! Naturen har jobbat fram en produkt, som samsas väl med skogens frukt !


USA är det förlovade land men kan det saknas nåt ibland en gyllene sträng på skinkan kan minna om vad på ett svenskt julbord står att finna.


Till både vardag och fest kanske när det kommer en gäst eller varför inte alla sommardagar du får göra precis som du behagar!


I DET YTTRE DEN SKALL STÅ ANNARS FÅR DU UTE GÅ FÖR ATT TITTA OCH BEUNDRA KANSKE DEN KAN KOSTA HUNDRA?


Åk till fjärran land Ligg och sola på en strand Men missförstånd är lätt Med denna blir det rätt


Det här väger inte många gram Men det kommer ändå ofta fram Vi hoppas den dig skall ära För kunskap är lätt att bära


Inte det handlar om lyx och om flärd, Nej detta är om en gömd undre värld, Så hoppas att du ej då finns uti denna, Då vill jag nämligen dig ej mera känna....


Om kändisar och kungligheter får du allting veta, när den här dimper i postlådan ner, om kärlek och dejter som kan vara heta, jag tror knappt du behöver veta mer.


Hur kom den till Sverige och hur har det gått här för denna musikstil som är så populär Det är något du säkert vill veta Nu slipper du gå på bibliotek och leta


Kungligt skvaller av högsta klass, redaktörens penna är vass!


Praliner i soffan plus denna är normen inte för många dock då mister du formen Den kommer att komma under tiden framöver hoppas den ger den avkoppling du behöver!


På stan behöver du ej traska nu så får du hem din blaska


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Svensk? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.