Sven rimmar på Den och 26 andra ord

Vi har hittat 26 Svenska ord som rimmar på Sven. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Sven

Manlig oskuld

Sven Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Sven

 1. Den
 2. hän
 3. känn
 4. Men
 5. män
 6. Rennes
 7. ränn
 8. spänn
 9. Tenn
 10. vän
 11. Zen
 12. Än
 13. Antenn
 14. bienn
 15. Cayenne
 16. cheyenne
 17. Förrän
 18. Igen
 19. jamän
 20. Perenn
 21. Phnom Penh
 22. Solenn
 23. Varthän
 24. doyenne
 25. Persienn
 26. Atenienn

Julrim för Sven

till mamma pappa sven och gärd det är bara att ösa går också att dricka ur på er färd den kostade en slant jag fick slösa!

Kanske så blir det nåt paket på julekväll Som alltid beror det dock på om Du under året varit snäll

Om du har tur Sven kanske det kan bli en julklapp till dig med någonting uti Men om och vad bara jag och tomten vet Du kan ändå hoppas på att det blir paket

Klappen som jag tror är rätt beskrives lätt och slätt hur en del av ett musikaliskt liv har förlupit med både mot- och medgång i förflutet.

Här kan du låsa om dina hemligheter, gömma dom mellan parfymerade blad, här kan du skriva ner personligheter, stänga med pärmar med små rosenblad!

Visa alla (47) julrim för Sven

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Sven? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 26 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Solenn bäst som rim ord för Sven?