Julrim för Sven - Sida 1 av 4

till mamma pappa sven och gärd det är bara att ösa går också att dricka ur på er färd den kostade en slant jag fick slösa!


Kanske så blir det nåt paket på julekväll Som alltid beror det dock på om Du under året varit snäll


Om du har tur Sven kanske det kan bli en julklapp till dig med någonting uti Men om och vad bara jag och tomten vet Du kan ändå hoppas på att det blir paket


Klappen som jag tror är rätt beskrives lätt och slätt hur en del av ett musikaliskt liv har förlupit med både mot- och medgång i förflutet.


Här kan du låsa om dina hemligheter, gömma dom mellan parfymerade blad, här kan du skriva ner personligheter, stänga med pärmar med små rosenblad!


Uti skogen på en stubbe han ses sitta Tassa, smyga, bakom husen titta Ofta har han också en stor rumpa Ibland han lägger klappar i en strumpa


Sven ska en liten vacker sak få, att fästa runt tyget då. En av ädlaste metall uppå, Åsa har kostat dig på.


när du slipsen vill ha på plats du denna sätta fast den är ej av plast men den sitter fast


nu sven slipper du längta hem med denna tidningen du lär dig att med precision o envig ta foto med kvalité och titta vilken succé


Täljd och slipad så slät och mjuk, för denna får du mycket bruk ! Lättåtkomlig när du sitter på pass, matchar bra din jägarstass !


En liten behändig sak i näver, som du i skogen kräver, bra när du gått riktigt långt, och det i halsen kan kännas trångt.


När det är dags att ut i naturen fara, skall du använda denna bara!


Om du i jakten har haft lycka blir det snart nog dags att stycka bog, fransyska, innanlår här du lämpliga grejer får


När licensen du nu har fått, och du ut i skogen ofta far, då är storvilt något du förstått, du vill läsa om innan du drar.


Skippa fläng i skog och mark skippa spänning - hjärtinfark I stället för gå ut på jakt läs den här i egen takt Då så slipper du att jaga behöver ej ta djur av dagaBidra med ditt julrim

Skicka in hela ditt julrim som en kommentar - så andra får ta del av hur du rimmade på Sven!