Sticka rimmar på Blicka och 23 andra ord

Vi har hittat 23 Svenska ord som rimmar på Sticka. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Sticka

Sticka uttalas fonetiskt: ²stịk:a

Ordförklaring - Sticka

Liten (vass) träflisa eller liknande

Sticka Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Sticka

 1. Blicka
 2. Bricka
 3. chica
 4. Dricka
 5. Ficka
 6. Flicka
 7. Hicka
 8. Kicka
 9. Klicka
 10. kricka
 11. Kvicka
 12. Nicka
 13. Picka
 14. Pricka
 15. ricka
 16. Skicka
 17. Slicka
 18. Spricka
 19. svicka
 20. Ticka
 21. Vicka
 22. Vricka
 23. Besticka

Julrim för Sticka

Jag vet att du älskar kreationer här får du hjälp med lite visioner räta och aviga eller lite "moss" släpp dina händer och fingrar loss

Nu du inte behöver klämma och känna och finertopparna bränna nu du med ett stick känner om dom är i färdigt skick.

Om du har en blomma på ditt bord, kan du stoppa denna i dess jord. För att slippa att komma ihåg, när den senast vatenkannan såg.

FARMORS MJUKA KLAPP Om du riktigt noga kollar, klappen rymmer två små bollar, tillsätt stickor och god smak, forma sedan vacker sak!

Jag vet inte vad det kan bli av detta men du är i alla fall den rätta, att göra något av dessa mjuka, som du vet att bruka!

Visa alla (16) julrim för Sticka

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Sticka? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 23 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Kicka bäst som rim ord för Sticka?