Julrim för Sticka - Sida 1 av 2

Jag vet att du älskar kreationer här får du hjälp med lite visioner räta och aviga eller lite "moss" släpp dina händer och fingrar loss


Nu du inte behöver klämma och känna och finertopparna bränna nu du med ett stick känner om dom är i färdigt skick.


Om du har en blomma på ditt bord, kan du stoppa denna i dess jord. För att slippa att komma ihåg, när den senast vatenkannan såg.


FARMORS MJUKA KLAPP Om du riktigt noga kollar, klappen rymmer två små bollar, tillsätt stickor och god smak, forma sedan vacker sak!


Jag vet inte vad det kan bli av detta men du är i alla fall den rätta, att göra något av dessa mjuka, som du vet att bruka!


Med Din glädje och fantasi det här nog någonting fint kan bli


Odlandet kommer nu att gå lätt, bara detta i jorden sätt. Gödsla och vattna och skydda från frost, med egna grödor kan du sen förgylla din kost!


Blir det alltid spagetti över, då är detta det du behöver, detta enkla lilla köksdon, visar vad som räcker till en portion


När du skall till och laga mat innan du detta tar om du är lat ett sätt mäta så allt blir rätt och sen du dig kan äta mätt


Använd denna så slipper du att rester kasta. Den är suverän på rätt mängd klara, så är det bara och därmed pasta!


För härliga kvällar passar den bra fast den är tänkt att i sängen ha kan med fördel brukas under mysiga TV-stunder innan du bestämmer dig att ta din nattablunder!


När kakan är gräddad o potatisen klar - denna klappen ger dig svar. Fundera aldrig var du den ska hitta, för den ska på kylskåpsdörr´n sitta.


Nu är det tajm, när stråna tittar ut, jag skänker nåt du ville ha förut! Barren ska sitta på skallen eller gran', och inte som nu tränga fram ur din kran!


Du liknar snart en liten katt, med näsan full av en hårig skatt, se nu till att näsan trimma, se bara till att inte svimma.


Dethär är en magisk liten grej som pasar både kille och tjej Den fixar något som vi inte vill ha i ett nafs är det borta - hurra!Bidra med ditt julrim

Skicka in hela ditt julrim som en kommentar - så andra får ta del av hur du rimmade på Sticka!