Stadium rimmar på Radium och 2 andra ord

Vi har hittat 2 Svenska ord som rimmar på Stadium. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Stadium

Stadium uttalas fonetiskt: stạ:dium

Ordförklaring - Stadium

Fas eller steg i utveckling

Stadium Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Stadium

  1. Radium
  2. Palladium

Julrim för Stadium

Victor, jag är alldeles för gammal för sånt här, eller i alla fall tror jag att det är så det är. Jag vågar inte ens försöka, så detta får du själv springa och köpa.

Denna sak är bra därtill: du kan köpa vad du vill!

Detta paket är ju väldigt litet och platt,men jag kan ju inte om din stil ett skvatt. Hoppas du hittar det du vill ha,annars mig med till smakråd du kan ta

Svårt att veta vad du gillar men här finns massor till killar. Bara ta med lappen här Bege dig sedan till närmsta affär.

Dessa blir till det du vill, vantar, mössa och lite till?

Visa alla (20) julrim för Stadium

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Stadium? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 2 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Palladium bäst som rim ord för Stadium?