Julrim

Present- och julrim för Stadium - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Stadium julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Victor, jag är alldeles för gammal för sånt här, eller i alla fall tror jag att det är så det är. Jag vågar inte ens försöka, så detta får du själv springa och köpa.

Denna sak är bra därtill: du kan köpa vad du vill!

Detta paket är ju väldigt litet och platt,men jag kan ju inte om din stil ett skvatt. Hoppas du hittar det du vill ha,annars mig med till smakråd du kan ta

Svårt att veta vad du gillar men här finns massor till killar. Bara ta med lappen här Bege dig sedan till närmsta affär.

Dessa blir till det du vill, vantar, mössa och lite till?

Här finns jackor från Blend of Sweden, en sån vill jag åxå ha med tiden, det finns nåt för alla väder, o jag menar inte bara kläder.

Välj och vraka nu du får nåt för huvud, kropp och tår Du får Hanna välja fritt Valet det är endast ditt

Det här kommer du gilla bra Vi vet det snart bär åsta' Vi hoppas du roligt får när du detta målet når

Nu kan du handla typ vad du vill, utan att mor Eva kommer och tittar till.

Titta va jag gjort Köpt ett kort Nu kan du köpa va du vill För i mitt huve stod det still

I denna miljö står du säkert min son gärna i kö. För när du funnit vad du behöver, klarar du dig denna gång utan klöver.

Här får du botanisera bland mycket mera, än jag kan kombinera. Du klarar dig bäst på egen hand, utan mor Evas hjälp ibland.

Här får du frånn din lilla Emma nåt som du kan ha på dig här hemma. För här kan du ju ledig å lös och gå omkring i lite pös.

Något mjukt att ha när du är ledig och hemma God Jul önskas pappa från Emma

I denna kan du gömma överkroppen, till och med huvudknoppen. Om det är kallt och rädd för att frysa, sätt på dig denna så kan du mysa.

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Stadium? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare