Sova rimmar på Gåva och 9 andra ord

Vi har hittat 9 Svenska ord som rimmar på Sova. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Sova

Vila i ett tillstånd av nedsatt medvetenhet

Sova Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Sova

  1. Gåva
  2. håva
  3. Lova
  4. Nova
  5. Begåva
  6. Förlova
  7. Försova
  8. Bossanova
  9. Casanova

Julrim för Sova

Nu Maria vill jag dig lova att du kommer att gott få sova André fixar detta åt dig med glans Att du mardrömmar har finns det inte en chans!

om du ska sova så lägg dig och slagga! mu

Barnen växer upp och vill självklart ha, det de själva tycker är bra, min smak ska inte bestämma vad du vill ha, så köp det själv så blir det bra.

Högt över molnen och upp i det blå låter ju rofyllt men är inte så luta dig bakåt och vila en stund stäng ute ljuset och ta dig en blund

En riktig mysig julnatt väntar om en stund ta på dig denna och möt sen John Blund!

Visa alla (35) julrim för Sova

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Sova? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 9 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Bossanova bäst som rim ord för Sova?