Present- och julrim för Sova - Sida 1 av 3

Här hittar du vår samling av färdiga Sova julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Nu Maria vill jag dig lova att du kommer att gott få sova André fixar detta åt dig med glans Att du mardrömmar har finns det inte en chans!


om du ska sova så lägg dig och slagga! mu


Barnen växer upp och vill självklart ha, det de själva tycker är bra, min smak ska inte bestämma vad du vill ha, så köp det själv så blir det bra.


Högt över molnen och upp i det blå låter ju rofyllt men är inte så luta dig bakåt och vila en stund stäng ute ljuset och ta dig en blund


En riktig mysig julnatt väntar om en stund ta på dig denna och möt sen John Blund!


Tveka aldrig att jag är kär, när du morgon och kväll läser det här


Du är mig så väldigt kär, därför vill jag att du vilar dej mot det här! Sov så sött och dröm om mej, god jul önskar din tjej!


Mot Finländska gränsen, dit ska vi fara Sen ska vi handla, men inte det bara för vi ska stanna en natt för att sova det blir ju så roligt,det kan jag dej lova


Först av allt kan du paketet tömma, sen kan vi leka kurragömma ! På med grejerna, du får stå, men somna nu inte i nå'n vrå !


Här kommer ett nytt för det som flytt. Förvaras på säker plats efter användning rekommenderar jag, så det inte försvinner en dag.


Med denna gåva tomten lova att du på natten gott kan sova Denna dryck är just nu chic och smaken den är Classic


Ha denna bak´ nacken när du ska sitta, framför din TV och på denna "titta"! Den är mjuk och skön och jag tror nog du vill luta dig mot denna om du somnar till!


Somnar framför TVn gör du varje kväll, och mot nacken ska du då vara snäll


när du bänkar dig framför din teve glöm inte att ha denna breve luta huvudet en stund lätt att ta en linten blund!


Jag fick ett kärleksryck och nu finns det även i tryck Med denna klapp så visar jag dig Det är som en söt display Att jag finns nära För du är min kära


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Sova? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.