Saab rimmar på Stab och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Saab. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Saab

Förkortning för svenska aeroplan aktiebolaget

Saab Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Saab

  1. Stab
  2. Arab
  3. mihrab

Julrim för Saab

Dethär vet vi att du gillar och det är utformat för killar. Du kan stolt visa opp din klapp för gelikar, som nog avundsjukt kikar!


Till allt räcker inte Saab 9000, men akta nu, så den inte når över husen


När det är fullt i luckan där bak, kan du även lasta på Saabens tak.


Om man från verkstan hör ett brak, ska man inte bli förskräckt, Stefan slår då på sitt vrak, och försöker få formen korrekt


Du hamrar, du spikar, du bygger en bil, hoppas du får den att gå ett par mil. Här får du av mig med enkelt uppsåt; nu blir det biff att knäcka en plåt!


Visa alla (11) julrim för Saab

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Saab? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Arab bäst som rim ord för Saab?