Present- och julrim för Saab - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Saab julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Dethär vet vi att du gillar och det är utformat för killar. Du kan stolt visa opp din klapp för gelikar, som nog avundsjukt kikar!


Till allt räcker inte Saab 9000, men akta nu, så den inte når över husen


När det är fullt i luckan där bak, kan du även lasta på Saabens tak.


Om man från verkstan hör ett brak, ska man inte bli förskräckt, Stefan slår då på sitt vrak, och försöker få formen korrekt


Du hamrar, du spikar, du bygger en bil, hoppas du får den att gå ett par mil. Här får du av mig med enkelt uppsåt; nu blir det biff att knäcka en plåt!


Normalt sett håller dessa i ur och skur , men just nu stor risk att luften pyser ur. Hoppas så klart att fel jag har och att luften stannar kvar.


För att säkert konstatera Här står Du och inga flera


Helt privat och inget för en Ford, bara Saaben får stå på vår gård ! Uppmaningen är rättvis men hård !


Inte har du Volvo, inte har du Opel Omega, men har du denna skylt du lugnt din Saab kan parkera!


Låt smaken fylla din kräsna gom och smaklöken slår ut i full blom För detta passar matens konnässör från mig som bara är enkel amatör


Detta påminner om det som kommer löst ur baken, fast det här förgyller smaken.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Saab? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.