Rulla rimmar på Bulla och 12 andra ord

Vi har hittat 12 Svenska ord som rimmar på Rulla. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Rulla

Med hjälp av hjul förflytta något längs markytan

Rulla Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Rulla

 1. Bulla
 2. Drulla
 3. fulla
 4. Gulla
 5. Krulla
 6. Kulla
 7. Lulla
 8. Mulla
 9. Pulla
 10. Tulla
 11. Ulla
 12. Förtulla

Julrim för Rulla

Du kanske kan varva med fruktsoda, för det får inte bli för mycket av det goda. Då blir det ingen struktur, och det kan nog lätt spåra ur.


Detta är i högsta grad, nåt som gör Dig väldigt glad! Man blir så varm och go innanför västen man får vara måttlig och inte hälla i sig resten


Återanvändning är ordet för dagen, jag har druckit och samlat ihop till den här, i tekniken är jag rätt så förslagen, den rullar till o med utan besvär.


vanligtvis så svårt att bära men detta kan ni alltid ha nära när ni underhållning oss vill bjuda bara rulla ut det och låt det ljuda


Smäktande toner från rummet intill Åh, om man kunde avnjuta det varhelst man vill! Att flytta en sådan är normalt inte kul, men dags för det magiska: Nu är det hJul!


Visa alla (6) julrim för Rulla

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Rulla? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 12 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Förtulla bäst som rim ord för Rulla?