Present- och julrim för Rulla - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Rulla julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Du kanske kan varva med fruktsoda, för det får inte bli för mycket av det goda. Då blir det ingen struktur, och det kan nog lätt spåra ur.


Detta är i högsta grad, nåt som gör Dig väldigt glad! Man blir så varm och go innanför västen man får vara måttlig och inte hälla i sig resten


Återanvändning är ordet för dagen, jag har druckit och samlat ihop till den här, i tekniken är jag rätt så förslagen, den rullar till o med utan besvär.


vanligtvis så svårt att bära men detta kan ni alltid ha nära när ni underhållning oss vill bjuda bara rulla ut det och låt det ljuda


Smäktande toner från rummet intill Åh, om man kunde avnjuta det varhelst man vill! Att flytta en sådan är normalt inte kul, men dags för det magiska: Nu är det hJul!


Denna ska man sätta i baken, om man inte vill ha midja på "saken", sedan är det bara att trycka ut, så blir det på vår tvekamp ett slut!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Rulla? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.