Prinsessa rimmar på Dessa och 11 andra ord

Vi har hittat 11 Svenska ord som rimmar på Prinsessa. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Prinsessa

Prinsessa uttalas fonetiskt: ²prinsẹs:a

Ordförklaring - Prinsessa

Kvinnligt barn till monark

Prinsessa Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Prinsessa

 1. Dessa
 2. Dressa
 3. Hjässa
 4. mässa
 5. Pressa
 6. Sessa
 7. Stressa
 8. Vässa
 9. Grandezza
 10. Processa
 11. Baronessa

Julrim för Prinsessa

Bara du och jag tillsammans vi far över stock och sten utan en ren.


Om man barnasinnet har och naturen är redo och klar, är denna klapp helt suverän att nyttja. Hoppas bara att det inte blir i gyttja!


När du trätt denna över huvud och hals, så finns det ingen alls, som kan mäta sig med din skönhet. Så skynda att öppna ditt paket!


LL är en ledtråd till detta paket kanske du nu redan vet Annars kommer här ännu en Antalet + bokstaven Nu är det lätt att gissa tänk noga så kan du inte missa


En lurvig figur med den rätta charmen, är skön att ha i sängen på armen ! Lilla kusin, han tröstar och är fin, Jättegosig jul, önskar Josefine !


Visa alla (31) julrim för Prinsessa

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Prinsessa? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 11 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Processa bäst som rim ord för Prinsessa?