Julrim för Prinsessa - Sida 1 av 3

Bara du och jag tillsammans vi far över stock och sten utan en ren.


Om man barnasinnet har och naturen är redo och klar, är denna klapp helt suverän att nyttja. Hoppas bara att det inte blir i gyttja!


När du trätt denna över huvud och hals, så finns det ingen alls, som kan mäta sig med din skönhet. Så skynda att öppna ditt paket!


LL är en ledtråd till detta paket kanske du nu redan vet Annars kommer här ännu en Antalet + bokstaven Nu är det lätt att gissa tänk noga så kan du inte missa


En lurvig figur med den rätta charmen, är skön att ha i sängen på armen ! Lilla kusin, han tröstar och är fin, Jättegosig jul, önskar Josefine !


Lisa när du denna bär, en prinsessa du är.


Denna sak passar bäst på en söt liten princess gnistrande med diamanter passar inte några fjanter


Farmor och farfars prinsessa är du helt visst men nog vore det trist om du inte skulle vara varm om stjärten och fick sova som prinsessan på ärten.


Sova sött som en prinsessa, det kan du få göra nu, kvällstid tar du plats i dessa, sen söta drömmar får ju du.


Du min prinsessa du nu ska få, Den klär dig från topp till tå. Varm och skön om natten den är, Du på kvällen den faktiskt bär.


Är man prinsessa ska man ha en sånhär. Den visar vem du verkligen är!


Grejer för barnbarn små ska du av farfar få. Då kan Saga göra en egen saga kanske om en prinsessa som någon elak häxa ska jaga.


Tindra, min tuffa lilla prinsessa, jag hoppas att du gillar dessa! Jag vill se din glada min, när du klär din dockan fin.


Vickan och Madde kan slå sig i väggen för mormors sessa är vacker som häggen Askungen, Snövit icke förslår en doft av jasmin och ungdomlig vår


nu nellie du kan läsa om du ska kunna bli en prinsessa eller kanske du vill bli odessa nej du är söt som en sånBidra med ditt julrim

Skicka in hela ditt julrim som en kommentar - så andra får ta del av hur du rimmade på Prinsessa!