Lagt rimmar på Akt och 29 andra ord

Vi har hittat 29 Svenska ord som rimmar på Lagt. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Lagt

Lagt uttalas fonetiskt: lak:t

Lagt Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Lagt

 1. Akt
 2. bragt
 3. flackt
 4. Frakt
 5. Jakt
 6. Makt
 7. Pakt
 8. Prakt
 9. Sagt
 10. Schakt
 11. slackt
 12. Slakt
 13. Takt
 14. Trakt
 15. Vakt
 16. Abstrakt
 17. Exakt
 18. Extrakt
 19. Förakt
 20. Förlagt
 21. Givakt
 22. Intakt
 23. Kompakt
 24. Kontakt
 25. Kontrakt
 26. Artefakt
 27. Inexakt
 28. Katarakt
 29. Autodidakt

Julrim för Lagt

Second hand med ett modernare ord, nu slipper du godis över hela ditt bord! Visste du förestän att snask, rimmar ganska bra på ask?

Jag har hört tomten i mitt öra viska att han vet att du gillar på isen fiska Kanske kan du inte än använda trål Men du får i alla fall fler större hål

Knasigt kanske du tycker om detta passar de verkligen att ihopsätta det ena är full av skoj och skratt den andra kan orsaka viss debatt

Choklad sägs göra människan god och gla´, så detta blir särkilt bra, hela setet ger glädje stor, kakorna är inte vad du tror.

När man liten är får man aldrig nog av sådant här. Förresten tar det aldrig slut, behovet varar livet ut.

Visa alla (20) julrim för Lagt

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Lagt? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 29 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Katarakt bäst som rim ord för Lagt?