Julrim

Present- och julrim för Lagt - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Lagt julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Second hand med ett modernare ord, nu slipper du godis över hela ditt bord! Visste du förestän att snask, rimmar ganska bra på ask?

Jag har hört tomten i mitt öra viska att han vet att du gillar på isen fiska Kanske kan du inte än använda trål Men du får i alla fall fler större hål

Knasigt kanske du tycker om detta passar de verkligen att ihopsätta det ena är full av skoj och skratt den andra kan orsaka viss debatt

Choklad sägs göra människan god och gla´, så detta blir särkilt bra, hela setet ger glädje stor, kakorna är inte vad du tror.

När man liten är får man aldrig nog av sådant här. Förresten tar det aldrig slut, behovet varar livet ut.

Det jag gjort har jag samlat i en burk till dej, det är en och annan festlig grej. Hoppas det faller dej i smaken då kan du be om mera på raken!

Nu tänkte jag faktiskt du skulle få smaka, en massa saker som jag lyckats baka. Du behöver ju fika också efter jul, bjud gärna nå´n och ha det så kul.

Här finns något som du inte vill ska vara med då får du väl skrika och hojta med besked! Om sommaren är denna perfekt i värmen och den håller borta getingsvärmen!

Jag viste inte vad jag skulle ge, så du får öppna och se.

Lägger du dej på mej blir jag ganska platt men är du under mej hoppas jag att det blir mysigt o glatt

detta vet du redan vad det är, du har ju själv varit där, men nu hoppas vi du ska sova gott, som en prinsessa i ett slott!

Denna önskeklapp ni valt och det är jag som har betalt!

I dessa kan ni sova, gott det vill jag lova.

Ett herbrarium är det ju inte men ett träd av något slag, som förtäljer vår historia från medeltid fram till idag.

tiden flyr åt alla håll bättre är att då ha koll släng bort denna om ett år säkert sen en ny du får ....

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Lagt? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare