Kopia rimmar på Dia och 34 andra ord

Vi har hittat 34 Svenska ord som rimmar på Kopia. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kopia

Kopia uttalas fonetiskt: ²kopị:a

Ordförklaring - Kopia

Något (identiskt) likt något annat; särskilt ett papper med liknande tryck som ett annat papper, eller en fil med exakt samma innehåll som en annan fil

Kopia Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kopia

 1. Dia
 2. Fia
 3. Fria
 4. glia
 5. Kli
 6. kria
 7. Mia
 8. Nia
 9. Pia
 10. ria
 11. Sia
 12. Skria
 13. Stia
 14. Tia
 15. via
 16. Befria
 17. Elia
 18. Lucia
 19. Maria
 20. Sangria
 21. Sofia
 22. Uria
 23. Galleria
 24. Jeremia
 25. Litania
 26. Nicosia
 27. osteria
 28. Pizzeria
 29. Profetia
 30. Tanzania
 31. Trattoria
 32. Alexandria
 33. Anorexia
 34. Santa Maria

Julrim för Kopia

Har du ej planer på att bli pornofilmstjärna. Så kan den också brukas som akterlanterna.


Detta är en häftig sak som blir en extra sak, tar du fram den i mörkret lyser den så att du vet vilket som är fram eller bak!


Att hitta den rätta var inte lätt men den här tror vi gör dig komplett när du går på jakt efter lyckan men se upp för alla vill nog ryck án


Perfekt blir denna som accesoar när du för dejten gjort dig klar så vacker tuff och sofistikerad märks inte alls om den är plagierad!


Utan denna kära saken, du känner dig ganska naken. En behållare av läder som ger piff åt dina kläder För alla prylar som du bär fack och fickor du finner här.


Visa alla (6) julrim för Kopia

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kopia? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 34 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar via bäst som rim ord för Kopia?