Present- och julrim för Kopia - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Kopia julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Har du ej planer på att bli pornofilmstjärna. Så kan den också brukas som akterlanterna.


Detta är en häftig sak som blir en extra sak, tar du fram den i mörkret lyser den så att du vet vilket som är fram eller bak!


Att hitta den rätta var inte lätt men den här tror vi gör dig komplett när du går på jakt efter lyckan men se upp för alla vill nog ryck án


Perfekt blir denna som accesoar när du för dejten gjort dig klar så vacker tuff och sofistikerad märks inte alls om den är plagierad!


Utan denna kära saken, du känner dig ganska naken. En behållare av läder som ger piff åt dina kläder För alla prylar som du bär fack och fickor du finner här.


Nu ska moster bli så flott i nånting som ej är blått nåt du länge önskat ha i din hand som har flugits hit från fjärran land


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Kopia? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.