Komma rimmar på Bromma och 5 andra ord

Vi har hittat 5 Svenska ord som rimmar på Komma. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Komma

Komma uttalas fonetiskt: ²kạ̊m:a

Ordförklaring - Komma

Anlända eller nå fram till en plats

Komma Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Komma

  1. Bromma
  2. fromma
  3. homma
  4. Bekomma
  5. Förkomma

Julrim för Komma

Finns det vampyrer uti Blackeberg? Eller bara män´skor med vanligt liv o snärj? Vävs där onda drömmar eller kanske även bra? Dessa frågor skickar jag Dig i USA

En bitande handling och kroppslig förvandling Ingen vanlig mus sätter skräck i sitt hus

Riktigt ruggigt ibland fastän med barnsliga spratt ingen går säker varken på dag eller natt Gott att denna hemma kunna se med din egen DVD!

Jag är nog din värsta fasa förhindrar så du slipper gasa Hjälper dig att sluta stressa "jag är sen" du slipper messa För nu kommer du i tid efter våran morgonstrid

Ont om tid det har vi gott om, den här är bra när du har bråttom!

Visa alla (137) julrim för Komma

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Komma? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 5 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Bekomma bäst som rim ord för Komma?