Julrim

Present- och julrim för Komma - Sida 1 av 10

Här hittar du vår samling av färdiga Komma julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Finns det vampyrer uti Blackeberg? Eller bara män´skor med vanligt liv o snärj? Vävs där onda drömmar eller kanske även bra? Dessa frågor skickar jag Dig i USA

En bitande handling och kroppslig förvandling Ingen vanlig mus sätter skräck i sitt hus

Riktigt ruggigt ibland fastän med barnsliga spratt ingen går säker varken på dag eller natt Gott att denna hemma kunna se med din egen DVD!

Jag är nog din värsta fasa förhindrar så du slipper gasa Hjälper dig att sluta stressa "jag är sen" du slipper messa För nu kommer du i tid efter våran morgonstrid

Ont om tid det har vi gott om, den här är bra när du har bråttom!

Ur led är tiden som du vet och vriden uppå många sätt. Men det som finns i ditt paket, det pekar alltid rätt.

Att komma i tid är viktigt det är helt riktigt med denna blir det lätt då tiden visar rätt hjälper dig med detta när du den på alarm sätta

Den rättar inte dygnsrytm, nej Men väckt på morgon blir vår tjej

Mimmi,hjälper inte denna dig upp, köper vi till dig en galen tupp.

Inte tro ni på vampyrer förståss kanske mer på vanliga människor som slåss fast i böckernas värld är vardagslivet kanske inte alltid givet!

Nån gång ska man börja och nu har du en chans, att komma igång och då går det nog som en dans!

detta vi hoppas du vill ha, nu du kraften till lär ta, till sommarn du vill va fin, då lär man kämpa och lida pin!

den här kan du titta på för att bättre hum få när det är dags att gå.

Det kvittar väll vad ni får? God jul och gott nytt år!

Cykeltjuven är listig och diskret, vill helst ta de som ej är låst. Numer kommer han att gå bet, och boven kan känna sig blåst.

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Komma? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare