Kombi rimmar på Zombie och 1 andra ord

Vi har hittat 1 Svenska ord som rimmar på Kombi. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Kombi

Kombinerad personbil|person- och varubil

Kombi Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Kombi

  1. Zombie

Julrim för Kombi

Detta är en enda röra en del har jag t.o.m själv fått göra kombinationen är jag dock själv i frälst och jag är övertygad om att den passar vem som helst

När du dina Volvor ska tvätta, du kan dessa på fötterna sätta. Så slipper jag torka golvena mina, och du slipper att om dina våta fötter grina.

Vad ger man en son som är en datatok oftast blir det bara en enkel databok Nu får jag chansen att ge bort en riktig grej med avsändare från Roberth

Med gott minne, skarp bild och enorm prestanda, börja surfa, spela och ordbehandla.

För utvärtes och invärters bruk den ena gör dig len och mjuk Den andra är för ditt sinne ock gör dig rakryggad som en pinne.

Visa alla (5) julrim för Kombi

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kombi? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 1 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Zombie bäst som rim ord för Kombi?