Julrim

Present- och julrim för Kombi - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Kombi julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Detta är en enda röra en del har jag t.o.m själv fått göra kombinationen är jag dock själv i frälst och jag är övertygad om att den passar vem som helst

När du dina Volvor ska tvätta, du kan dessa på fötterna sätta. Så slipper jag torka golvena mina, och du slipper att om dina våta fötter grina.

Vad ger man en son som är en datatok oftast blir det bara en enkel databok Nu får jag chansen att ge bort en riktig grej med avsändare från Roberth

Med gott minne, skarp bild och enorm prestanda, börja surfa, spela och ordbehandla.

För utvärtes och invärters bruk den ena gör dig len och mjuk Den andra är för ditt sinne ock gör dig rakryggad som en pinne.

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kombi? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare