Knuff rimmar på Bluff och 11 andra ord

Vi har hittat 11 Svenska ord som rimmar på Knuff. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Knuff

Knuff uttalas fonetiskt: knuf:

Ordförklaring - Knuff

Det att knuffa någon

Knuff Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Knuff

 1. Bluff
 2. buff
 3. Fluff
 4. Gruff
 5. Muff
 6. Puff
 7. Ruff
 8. Skuff
 9. Stuff
 10. Tuff
 11. uff

Julrim för Knuff

Den som inte vinner denna klapp blir även den som slapp men om du förlorar med flit får du smaka på min .....

Nästa personalfest kan bli tuff, men vi lägger av med knuff, istället kör vi en annan variant, som också lånat namnet av en tant.

Nu till julen vi kommer till saken chefen vill ge en knuff i baken Fia vill att personalen travar runt För nu skall här spelas sunt

Tanken slår en sent om natten: Borde kanske druckit vatten Höres då från tomtens luva: Måste ut och slå en sjua !

Att knuffas med dig vore underbart En värmande nubbe därtill Att jag valde detta till dig det är självklart Att knuffas det är vad vi vill

Visa alla (6) julrim för Knuff

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Knuff? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 11 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Tuff bäst som rim ord för Knuff?