Julrim

Present- och julrim för Knuff - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Knuff julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Den som inte vinner denna klapp blir även den som slapp men om du förlorar med flit får du smaka på min .....

Nästa personalfest kan bli tuff, men vi lägger av med knuff, istället kör vi en annan variant, som också lånat namnet av en tant.

Nu till julen vi kommer till saken chefen vill ge en knuff i baken Fia vill att personalen travar runt För nu skall här spelas sunt

Tanken slår en sent om natten: Borde kanske druckit vatten Höres då från tomtens luva: Måste ut och slå en sjua !

Att knuffas med dig vore underbart En värmande nubbe därtill Att jag valde detta till dig det är självklart Att knuffas det är vad vi vill

Upp till dig att spela bra,annars hutten du måste ta. Och om du inte vinna,kanske du under bordet innan kvällen slut försvinna.

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Knuff? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare