Klubb rimmar på blubb och 13 andra ord

Vi har hittat 13 Svenska ord som rimmar på Klubb. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Klubb

Klubb uttalas fonetiskt: klub:

Ordförklaring - Klubb

(ofta mindre) förening av personer, ofta privat organiserad och ofta av personer med liknande intressen; ibland även organiserad av större företag åt sina kunder eller av skolor åt sina elever

Klubb Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Klubb

 1. blubb
 2. Dubb
 3. knubb
 4. Krubb
 5. Kubb
 6. lubb
 7. Nubb
 8. Pub
 9. sjubb
 10. Skrubb
 11. skubb
 12. slubb
 13. Stubb

Julrim för Klubb

Efter att du fram över planen rusat, med klubban i hand mot målet susat, packa ner den i detta fodral, det fungerar som ett skyddande skal!


Över isen i full fart fram till andra målet snart fyra av ett superskott men ta först av det som du fått!


detta fodral gömmer den böjda saken som du använder på isen utan vaken skönt att på denna slippa tänka när du sitter på bänka


Min julklapp har en titel och många små kapitel.


För vissa kan detta vara en plåga, men sätt dig i skenet av en låga. Jag må inte vara någon poet, men kanske kan du gissa vad som finns i detta paket?


Visa alla (12) julrim för Klubb

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Klubb? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 13 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Dubb bäst som rim ord för Klubb?