Bakning rimmar på krakning och 8 andra ord

Vi har hittat 8 Svenska ord som rimmar på Bakning. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Bakning

Bakning uttalas fonetiskt: ²bạ:kniŋ

Ordförklaring - Bakning

Det att baka

Bakning Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Bakning

  1. krakning
  2. Lakning
  3. Rakning
  4. sakning
  5. Skakning
  6. Stakning
  7. vrakning
  8. Bevakning

Julrim för Bakning

här får du en perfekt sak som passar till dina bak den är faktiskt gjord av stål så att den tuffa tag tål


Goda bullar kan du baka som jag älskar toscakaka Bättre blir det med rätt proportioner så kan jag ta fler och större portioner


Baka, Baka En fin kaka Detta blir nu lätt och kul När du får ngt så fint i jul Snyggt och bra att ha Annvänds nästan varje dá


Ett sådant i stål, så mycket mera tål, när det ska baka och fixa, du med måtten trixa


Du mäter, rör och recepten läser, i dessa tider när degarna jäser ! Exakthet är ju en viktig sak, när man pysslar med sådant som bak !


Visa alla (9) julrim för Bakning

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Bakning? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 8 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Lakning bäst som rim ord för Bakning?