Present- och julrim för Bakning - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Bakning julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

här får du en perfekt sak som passar till dina bak den är faktiskt gjord av stål så att den tuffa tag tål


Goda bullar kan du baka som jag älskar toscakaka Bättre blir det med rätt proportioner så kan jag ta fler och större portioner


Baka, Baka En fin kaka Detta blir nu lätt och kul När du får ngt så fint i jul Snyggt och bra att ha Annvänds nästan varje dá


Ett sådant i stål, så mycket mera tål, när det ska baka och fixa, du med måtten trixa


Du mäter, rör och recepten läser, i dessa tider när degarna jäser ! Exakthet är ju en viktig sak, när man pysslar med sådant som bak !


Nu håller du stryktålig vara i hand som kanske kan komma från främmande land Du önska en matsked mimmi ger dig nu flera av mammas goda kakor vill hon ha ännu mera


Du får det i stål. Det mycket bakning tål.


Bered dig på att det handlar om mat den goda som du lägger upp på våra fat Även bakverk vill jag säga hör till så kör hårt för denna ska inte stå still!


Ditt kök förvandlas till bageri, och degklickar på magen kan det bli ! Från denna stund är det slut på sölet, kläderna skyddas från vetemjölet !!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Bakning? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.