Asien rimmar på Abchasien och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Asien. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Asien

Asien uttalas fonetiskt: ạ:sien

Ordförklaring - Asien

En av världsdelarna

Asien Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Asien

  1. Abchasien
  2. Kaukasien
  3. Eurasien

Julrim för Asien

Vart du dig i världen vänder ska du se att något händer som kan lagras i ditt minne soligt blir det i ditt sinne


Gamen säger: -Vi ska äta as igen! Peter frågar: -Ska vi åka dit se´n. Vart då tänker du? Tänk efter, läs och gissa nu!!


här har du en grej som jag så snällt köpt till dej den är svart och liten och få absolut inte hamna i skiten den är blank och fin och nu är den din


asien är ett bra land, där kan du shoppa på varje strand, det e precis vad jag har gjort åt dig, hoppas du blir glad för den här saken som du får av lilla mig!


För att få saker att drägligt fungera kan du behöva tranformera en omvandlare lär behövas för att inte all energi ska dej berövas.


Visa alla (5) julrim för Asien

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Asien? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Eurasien bäst som rim ord för Asien?