Present- och julrim för Asien - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Asien julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Vart du dig i världen vänder ska du se att något händer som kan lagras i ditt minne soligt blir det i ditt sinne


Gamen säger: -Vi ska äta as igen! Peter frågar: -Ska vi åka dit se´n. Vart då tänker du? Tänk efter, läs och gissa nu!!


här har du en grej som jag så snällt köpt till dej den är svart och liten och få absolut inte hamna i skiten den är blank och fin och nu är den din


asien är ett bra land, där kan du shoppa på varje strand, det e precis vad jag har gjort åt dig, hoppas du blir glad för den här saken som du får av lilla mig!


För att få saker att drägligt fungera kan du behöva tranformera en omvandlare lär behövas för att inte all energi ska dej berövas.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Asien? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.