Andra rimmar på Klandra och 5 andra ord

Vi har hittat 5 Svenska ord som rimmar på Andra. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Andra

Andra uttalas fonetiskt: ²ạn:dra

Ordförklaring - Andra

Ordningstalet som hör till talet två

Andra Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Andra

  1. Klandra
  2. Vandra
  3. Kassandra
  4. Varandra
  5. Alexandra

Julrim för Andra

Nu syrran ska du få en grej av mig. Där de är en kille å tjej. Hoppas att de är den du vill ha så blir ja hemskt gla´. GOD JUL!


Det var tider som vi helst vill glömma, och mycket som vi vill fördöma, men här finns samlat om hårda tider om folk som kämpar och som lider.


Nu kan du få mycket fakta om hur det var då för med dessa din DVD nu jobba få många timmar har du nu att göra att få del av hur man förr kunde ett krig föra.


Jag tänkte till dig något annat köpa när jag mig begav till affären att löpa Med andra ord var det inte så lätt Det jag hittade tror jag ändå blev rätt


Denna sak handlar om det hemskaste av dem alla, klagoropen kommer nog aldrig sluta skalla.


Visa alla (315) julrim för Andra

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Andra? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 5 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Klandra bäst som rim ord för Andra?