Present- och julrim för Andra - Sida 1 av 21

Här hittar du vår samling av färdiga Andra julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Nu syrran ska du få en grej av mig. Där de är en kille å tjej. Hoppas att de är den du vill ha så blir ja hemskt gla´. GOD JUL!


Det var tider som vi helst vill glömma, och mycket som vi vill fördöma, men här finns samlat om hårda tider om folk som kämpar och som lider.


Nu kan du få mycket fakta om hur det var då för med dessa din DVD nu jobba få många timmar har du nu att göra att få del av hur man förr kunde ett krig föra.


Jag tänkte till dig något annat köpa när jag mig begav till affären att löpa Med andra ord var det inte så lätt Det jag hittade tror jag ändå blev rätt


Denna sak handlar om det hemskaste av dem alla, klagoropen kommer nog aldrig sluta skalla.


när du öppnar porten till historiens vrå tänk då på hur det var då inte speciellt bra men denna ska du ha den kan intressera dig god jul, från mig


Det börja -39, och -45 så tog det slut. Runt i hela världen hördes då salut. Läs nu om detta i denna bok, så blir du om "striden" riktigt klok.


Här ska ni få se vad mamma tänkt er ge. Förklara den som kan vem som egentligen vann.


Det här går inte att förklara, det får ni själv förfara, för ord måste man pröva, med andra ord så måste man öva


Ni är förtjusta i en hel massa spel, det är ett intresse som inte är helt fel! Här får ni ännu ett till, jag tror att alla spela det vill!


Detta kan ni placera på ert bod något man spelar är det med andra ord Ni kommer säkert få jättekul Vi får se vem som vinner nu i jul


De ord ni här nog bör använda är de lite mindre kända säg det på ett konstigt sätt så blir det ännu mera rätt


Synonymer, omskrivningar och paralleller - vad kan det vara? En ordbok eller...


Detta är spelet för dom som kan fantisera, och det gör man ju, ibland lite, ibland mera, men nu när man sitter runt ett bord, kan det bli jobbigt, med andra ord.


Lite korsord kunde det nästan vara Men här ska du i stället förklara Vad du i ett korsord skulle skriva ut När du kommit på betydelsen till slut


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Andra? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.