Andas rimmar på randas och 1 andra ord

Vi har hittat 1 Svenska ord som rimmar på Andas. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Andas

Andas uttalas fonetiskt: ²ạn:das

Ordförklaring - Andas

Föra luft ut ur, och in i, lunga/lungorna

Andas Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Andas

  1. randas

Julrim för Andas

Ta nu chansen innan julen är slut, luta dig bakåt och andas ut. 35 i vattnet och en härlig doft, kan en ledig dag sluta mera soft.


Slappa av och sträck så där härligt näck nu kan jag andas ut nu ligger du skönt i karet till slut !


Kalla golv är ingen fara använd dessa underbara vita, luddiga och lena värmen går igenom "bena" sprider sig igenom kroppen och når sen till huvudknoppen


När mamma vill ut på trappan och andas, just då gryningstimman randas, ser Julia till att värmen hålls intakt, i dessa tossor med "temperaturvakt" !


Åt frost och snö, kan du säga adjö. Opel Astra så kär, drar du över den här.


Visa alla (12) julrim för Andas

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Andas? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 1 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar randas bäst som rim ord för Andas?