Present- och julrim för Andas - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Andas julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Ta nu chansen innan julen är slut, luta dig bakåt och andas ut. 35 i vattnet och en härlig doft, kan en ledig dag sluta mera soft.


Slappa av och sträck så där härligt näck nu kan jag andas ut nu ligger du skönt i karet till slut !


Kalla golv är ingen fara använd dessa underbara vita, luddiga och lena värmen går igenom "bena" sprider sig igenom kroppen och når sen till huvudknoppen


När mamma vill ut på trappan och andas, just då gryningstimman randas, ser Julia till att värmen hålls intakt, i dessa tossor med "temperaturvakt" !


Åt frost och snö, kan du säga adjö. Opel Astra så kär, drar du över den här.


Som ljuv musik är kapell om man mot bilen vill va snäll så när ruskvädret randas dra på låt bilen trivas och andas !


Nu är det dags för er att få en liten Det gäller att vid förlossningen ej bli sliten Hur man andas, krystar och kopplar av rätt får ni veta här så det går mera lätt


Nu har ni bevisat att ni i varandra är riktigt kära, dock återstår lite att lära. Det skall ju till en viss teknik, lär er den och ni belönas med ett skrik.


Snart ska du den ploppa ut Med mycket stön och tjut Då måste du dig konsten lära Om hur du på bästa sättet svära


Detta att föda barn är stort det bästa som en kvinna gjort här får ni en kurs i konsten att föda fram er egen lilla skatt


Nu käre far ett paket ifrån öst, som underverk göra för hesaste röst. Jag fick detta tips ifrån tomtens nisse som hört att du är allergisk mot misse.


Älskade vän här får du för den ultimata upplevelsen som vi ska utföra sen.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Andas? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.