Present- och julrim för Personnummer - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Personnummer julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Jag vill att min älskling detta bär men om det tar slut struntar jag i det här Mitt mål är dock att det inte tar slut vår kärlek skall vara hela livet ut


Denna hjälper dig minnas det år Du hittade ut till världen Den minner dig även om tiden som går Och alla strapatser på färden


Så gyllene glänser din identitet, en kombination som bara du har! Älskling, det är din hemlighet, att din Emelie givaren var!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Personnummer? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.