Julrim

Present- och julrim för Konstnär - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Konstnär julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Kräftan kräva dessa drycker, kanske även en tavla också, men stanna innan det behövs krycker, köp bara det som får dig gott att må!

Förfriskning för båd kropp och själ, av himmelsk vätska njuta. Juletid en kick rejäl, får av denna kroppens muta.

Här är en passande mackapär, till dig som jag håller så väldigt kär Med den kan du skapa, laga och lappa allt från en grytlapp till en kappa!

Tryck plattan i botten,å se vad det går tänk så mycket du kan göra, med denna som du får

En fantasieggande klapp till dig bror, för att jag hoppas och tror, att du en dag blir en stor konstnär ! Du kan inspireras på vägen med det här !

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Konstnär? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare