Present- och julrim för Klassisk - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Klassisk julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

du kommer att somna på britsen, men det kanske är vitsen, man blir så trött i kroppen, men sedan ovanligt pigg i knoppen


Ger dig tröst, som om du låg vid mammas bröst.


En vänlig kompis som tröstar små barn, kanke är hans nos tillverkad av garn !


En prinsessas första jul kanske inte alltid är så kul. Men ett litet minne ska du få där orden alltid kommer att bestå.


Med denna kan moster och morbror läsa glatt,så att du får ett skratt


En ren klassiker till dej har jag köpt i år. Den är en sån som består. Den har en finess att fälla upp om man vill. Den brukar vara fast och sitta still.


Något till din överkropp, och även till din lilla knopp. Färgen den är visst blå, som klappen Gerhard av Gretel få.


Ett mode som anammats av herrar i öst, ger jag här min varmaste röst ! En klar fördel med den ryska kulten: Du behöver "njet" frysa om skulten !


Snart kommer vintern den bistra o kalla, då vill jag att du ändå ska må bra. Om än snöflingorna ymnigt falla, kan du denna ner över örona dra.


när snön nu kommer här, du denna på huvudet bär!


Det här är tongångar med romantik du tycker pappa det är ljuvlig musik så sätt dig ner och tänk på dina drömmar medan tonerna in i ditt öra strömmar


Låt dig lyfta och sväva iväg, på musikens vingar! Visst är det mycket vackert, säg när toner mellan väggar sig svingar.


Vill du ha lite lugn och ro i ditt öra, kan du på dessa ljuva toner höra. Dom spelas på tangenter svart och vit. Kanske känner du igen nå´n Chopin bit.


Nu är det dags att volymen upp vrida, för att i rummet klassiska toner sprida


På sin klassiska stil känns den igen,nu får mamma och pappa den.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Klassisk? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.