Present- och julrim för Etikett - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Etikett julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Denna fågel är berömd för att ganska snart bli tömd Just din ripa är unik Utsidan är ej sig lik En design jag gjort åt dig God Jul Licous från din tjej


Att altid göra rätt är inte så lätt Minska på kraven här är hjälp på traven


Hur ska man föra sig som gäst, hur klär man upp sig till fest, vett och etikett är inte alltid lätt, men med hjälp av denna klapp gör du det rätt


Lite av öerraskningen gick upp i rök då pappa Rolf fick syn på etiketten i allt stök fast nu är den placerad där den ska va` så nu kan du din egen smått rökiga ta!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Etikett? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.