Yngre rimmar på Dynga och 9 andra ord

Vi har hittat 9 Svenska ord som rimmar på Yngre. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Yngre

Yngre uttalas fonetiskt: ỵŋ:re

Yngre Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Yngre

  1. Dynga
  2. slynga
  3. Tynga
  4. Förtynga
  5. Yngel
  6. pyngel
  7. Slyngel
  8. "Yngre
  9. Tyngre

Julrim för Yngre

Här något som tjejerna gillar särskilt när det sitter på unga killar


Denna lilla "nalle" har en ljuslockig skalle. Nu kommer han hem till dej, i.o.m det du får av mej. Du kan se honom varje da´ precis vad du vill ha.


Dröm dig bort med denna "platta" att han é så snygg du inte kan fatta För det mesta denna i skogen lufsa tänk att i hans hår få rufsa


Detta är en rolig filur och otroligt snygg é denna figur vet att han är i din smak spela detta så lyfter ditt tak


Liten, röd och gör ett risig jobb, för långt och lockigt eller en tuff bob, den reder faktiskt ut det mesta, nu är det bara att öppna och testa!


Visa alla (18) julrim för Yngre

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Yngre? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 9 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Förtynga bäst som rim ord för Yngre?